secretariaat 0653317386

woongroepterwijde11@gmail.com

Hoe laat ik weten dat ik interesse heb in deze woongroep?

Dat kan je doen vanaf dat je 55 jaar bent en bij voorkeur voordat je 68 wordt. Het maakt niet uit of je man, vrouw, alleenstaand of echtpaar bent. Aanmelden doe je door het contactformulier in te vullen. Spoedig daarna neemt één van onze bestuursleden contact met jou op. In een telefonisch onderhoud wordt er informatie over en weer uitgewisseld en afhankelijk van het gesprek wordt er een afspraak bij jou thuis gemaakt. Zo kun je in een ontspannen sfeer kennismaken met twee leden van onze woongroep en ontdekken of de ideeën over wonen in een woongroep met elkaar overeenkomen. Is dit het geval dan noteren wij jou als aspirant-lid.

Foto van Frida Verhaagen

In de jaren die volgen wordt er van je verwacht dat je regelmatig deelneemt aan de groepsactiviteiten. Op die manier kunnen de bewoners en jij elkaar leren kennen en ontdekken of jij met jouw persoonlijkheid in de (woon)groep past. Uiteindelijk wordt er tijdens een ledenvergadering beslist of je wordt toegelaten en of je in aanmerking komt voor een van onze appartementen. De verschillende appartementen worden op volgorde van aanmelden toegewezen.

De woningcorporatie kan en mag de woningen alleen aanbieden binnen de normen van de Nederlandse (belasting-)wetgeving. Voordat een huurovereenkomst aangegaan wordt dient de aspirant-huurder een inkomensverklaring te overleggen. Aan de hand van deze inkomstenverklaring wordt door de woningcorporatie vastgesteld of zij de woning aan jou mag verhuren. De Woongroep Terwijde heeft geen bemoeienis met dit aspect. Voor de volledige uitleg verwijzen wij je naar de website van de Rijksoverheid.

Op Facebook is een video te zien van de ligging van het appartementencomplex aan de Operettelaan aan het waterwinpark.